För dig med jakthund


När spänningen stiger under jakten och det kommer vilt till passet. Så är det bra med halsband och hundtäcken i tydliga färger. På så sätt är det lätt för passkytten att känna igen hunden och tydligt se var hunden befinner sig i relation till viltet.

Ifall du jagar i områden med vildsvin är det bra för hunden med skyddsväst. Det är ju inte så kul om din hund skulle bli uppsprättad av en vass vildsvinsbete mitt i jaktsäsongen. Med en lång läkningsprocess för din jaktkompis som följd. Vildsvinsskydd för hundar är gjorda av fibrer som gör att vildsvinsbetar inte kan penetrera materialet. Flera försäkringsbolag har även tagit bort självrisken ifall din hund skulle skadas av vilda djur om den bär skyddsväst.

Om du jagar i områden med varg, Så är det bra att välja till vargstål till skyddsvästen. Det finns även hals och nackskydd som skyddar extra. Vargen angriper ofta hals och nacke. Något som orsakar allvarlig skada om hunden inte är skyddad.

Skaffa utrustning till hunden

Förutom skyddsutrustning så kräver din hund även andra produkter för träning och till vardags. Därför är det bra att handla online. Det gör att du får bra översikt på vilka produkter som finns tillgängliga och det är smidigt att även kunna beställa förbrukningsvaror när du behöver de.