Varna för att det finns hund i huset


Hunden är människans bästa vän sägs det men det stämmer inte för alla. Vissa tycker inte om hundar och en del kan vara rädda för dem.

Även om din hund bara skäller av glädje och vill hälsa så kan det framstå som hotfullt av andra. En bra idé är att sätta upp en skylt av något slag så att dina besökare eller postbudet vet att det finns en hund i hemmet.

Välj din egen stil

Nu för tiden måste det inte stå ”Här vaktar jag” på en tråkig gul bakgrund. En del tycker om gulligare teman där de varnar för sin glada och snälla hund medan andra gillar mer klassiska skyltar och texter där de varnar att det finns en hund i hemmet. Om skylten ska sitta på ett hus eller ett staket kan det vara fint med matchande färger eller samma stil som byggnaden.

Ett annat alternativ är en skylt med ett foto på din hund för att visa hur söt den är. Det finns oändligt många alternativ och ett brett utbud på nätet. Kanske vill du skoja till det lite med en humoristisk skylt. Då kan du exempelvis skriva ”Jag springer till grinden på 3 sekunder, hur lång tid tar det för dig?”.